| Forretter | 
|---|
| Fisk på fad med flutes | 
| Reje/spinat roulade med skaldyrsdressing og kuvertbrød | 
| Høns i asparges – skaller | 
| Laksepàte dressing og flutes | 
| Hovedretter | 
|---|
| Kalvesteg, kartofler, sauce, gemûse m.m. | 
| Oksesteg stegt som vildt, valdofsalat m.m. | 
| Sprængt svinekam kartofler, paprikassauce og gemûse | 
| Flæskesteg kartofler, sauce og brunede m.m. | 
| Desserter | 
|---|
| Citronfromage med fløde | 
| Gl.dags æblekage m/fløde | 
| Daim is med isvafler | 
| Fløderand med syltede frugter | 
| Min 30. pers | ||
|---|---|---|
| Hovedret. | pr. person | 110,00 kr. | 
| 2 retter. | pr. person | 155,00 kr. | 
| 3 retter. | pr. person | 189,00 kr. |