| Forretter |
|---|
| Fisk på fad med flutes |
| Reje/spinat roulade med skaldyrsdressing og kuvertbrød |
| Høns i asparges – skaller |
| Laksepàte dressing og flutes |
| Hovedretter |
|---|
| Kalvesteg, kartofler, sauce, gemûse m.m. |
| Oksesteg stegt som vildt, valdofsalat m.m. |
| Sprængt svinekam kartofler, paprikassauce og gemûse |
| Flæskesteg kartofler, sauce og brunede m.m. |
| Desserter |
|---|
| Citronfromage med fløde |
| Gl.dags æblekage m/fløde |
| Daim is med isvafler |
| Fløderand med syltede frugter |
| Min 30. pers | ||
|---|---|---|
| Hovedret. | pr. person | 110,00 kr. |
| 2 retter. | pr. person | 155,00 kr. |
| 3 retter. | pr. person | 189,00 kr. |