Forretter | ||||
---|---|---|---|---|
1. Rejecoktail i glas med dressing og flutes | ||||
2. Høns i skaller | ||||
3. Fisk på fad ,dressing og flutes | ||||
4. Spegeskinke med melon, asparges, dildsauce og flutes | ||||
5. Kyllingbryst i strimler på bund af iceberg og ananas dressing og flutes | ||||
6. Tun mousse på iceberg, rejer og kuvertbrød | ||||
7. Røget ørredfilet med stuvet spinat ,æggestand og dressing | ||||
Min. 20 pers. | Et nummer | 45,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 39,00 kr. |
Kød | ||||
---|---|---|---|---|
1. Sprængt svinekam steg med paprika | ||||
2. Oksefilet med fedtkant | ||||
3. Lammekølle, hvidløgs marineret | ||||
4. Marineret,sprængt kalkunbryst | ||||
5. Sprængt skinkesteg med svær | ||||
6. Skinke uden svær gyrosmarineret | ||||
7. Glaseret Skinke | ||||
8. Kyllingbryst | ||||
9. Mørbrad bøffer (svine) | ||||
10. Tykstegsroast hvidløgsmarineret | ||||
Min. 20 pers. | Et nummer | 55,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 50,00 kr. |
Kartofler | ||||
---|---|---|---|---|
1. Provence kartofler | ||||
2. Fløde kartofler | ||||
3. Kartoffel/ Rodfrugts gratin | ||||
4. Barbecue kartofler med løg | ||||
5. Bagt kartofler med smør | ||||
6. Kold kartoffelsalat | ||||
7. Marineret kartoffelsalat | ||||
8. Kartofler små med skræl og salt | ||||
Min. 20 pers. | 1 nummer | 32,00 kr. | Flere slags pr. nr | 28,00 kr. |
Salater | ||||
---|---|---|---|---|
1. Grøn salat på fade med dressing | ||||
2. Pasta salat | ||||
3. Pasta i tomatdressing | ||||
4. Broccoli salat | ||||
5. Coleslaw | ||||
6. Bønnesalat med hvidløg | ||||
7. Babysalat med olie eddike dressing | ||||
8. Indisk salat med ris og sød karry | ||||
9. Tzatziki | ||||
Min 20 pers. | 1 nummer | 32,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 28,00 kr. |
Desserter | ||
---|---|---|
1. Fløderand med syltede frugter | ||
2. Rom fromage med kirsebær sauce | ||
3. Citron fromage med fløde | ||
4. Kagebord med cremefraice | ||
5. Islagkage med isvafler | ||
6. Tiramisu | ||
7. Daimis | ||
8. Gl.dags æblekage m/fløde | ||
Min. 20 pers. | Et nummer | 49,00 kr. |
Natmad | |
---|---|
1. Pålægsmænd | |
2. Sandwist | |
3. Klar suppe med boller - brød | |
4. Asparges suppe med kødboller - brød | |
5. Karry suppe med kalkun strimler - brød | |
6. Skipperlabskovs med brød og rugbedder | |
7. Kartoffelsalat og frikadeller | |
8. Pølseplanke - 6 slags pålæg m.m. | |
Min. 20 pers. | Pr. pers 39,00 til 79,00 |