| Forretter | ||||
|---|---|---|---|---|
| 1. Rejecoktail i glas med dressing og flutes | ||||
| 2. Høns i skaller | ||||
| 3. Fisk på fad ,dressing og flutes | ||||
| 4. Spegeskinke med melon, asparges, dildsauce og flutes | ||||
| 5. Kyllingbryst i strimler på bund af iceberg og ananas dressing og flutes | ||||
| 6. Tun mousse på iceberg, rejer og kuvertbrød | ||||
| 7. Røget ørredfilet med stuvet spinat ,æggestand og dressing | ||||
| Min. 20 pers. | Et nummer | 45,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 39,00 kr. |
| Kød | ||||
|---|---|---|---|---|
| 1. Sprængt svinekam steg med paprika | ||||
| 2. Oksefilet med fedtkant | ||||
| 3. Lammekølle, hvidløgs marineret | ||||
| 4. Marineret,sprængt kalkunbryst | ||||
| 5. Sprængt skinkesteg med svær | ||||
| 6. Skinke uden svær gyrosmarineret | ||||
| 7. Glaseret Skinke | ||||
| 8. Kyllingbryst | ||||
| 9. Mørbrad bøffer (svine) | ||||
| 10. Tykstegsroast hvidløgsmarineret | ||||
| Min. 20 pers. | Et nummer | 55,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 50,00 kr. |
| Kartofler | ||||
|---|---|---|---|---|
| 1. Provence kartofler | ||||
| 2. Fløde kartofler | ||||
| 3. Kartoffel/ Rodfrugts gratin | ||||
| 4. Barbecue kartofler med løg | ||||
| 5. Bagt kartofler med smør | ||||
| 6. Kold kartoffelsalat | ||||
| 7. Marineret kartoffelsalat | ||||
| 8. Kartofler små med skræl og salt | ||||
| Min. 20 pers. | 1 nummer | 32,00 kr. | Flere slags pr. nr | 28,00 kr. |
| Salater | ||||
|---|---|---|---|---|
| 1. Grøn salat på fade med dressing | ||||
| 2. Pasta salat | ||||
| 3. Pasta i tomatdressing | ||||
| 4. Broccoli salat | ||||
| 5. Coleslaw | ||||
| 6. Bønnesalat med hvidløg | ||||
| 7. Babysalat med olie eddike dressing | ||||
| 8. Indisk salat med ris og sød karry | ||||
| 9. Tzatziki | ||||
| Min 20 pers. | 1 nummer | 32,00 kr. | Flere slags pr. nr. | 28,00 kr. |
| Desserter | ||
|---|---|---|
| 1. Fløderand med syltede frugter | ||
| 2. Rom fromage med kirsebær sauce | ||
| 3. Citron fromage med fløde | ||
| 4. Kagebord med cremefraice | ||
| 5. Islagkage med isvafler | ||
| 6. Tiramisu | ||
| 7. Daimis | ||
| 8. Gl.dags æblekage m/fløde | ||
| Min. 20 pers. | Et nummer | 49,00 kr. |
| Natmad | |
|---|---|
| 1. Pålægsmænd | |
| 2. Sandwist | |
| 3. Klar suppe med boller - brød | |
| 4. Asparges suppe med kødboller - brød | |
| 5. Karry suppe med kalkun strimler - brød | |
| 6. Skipperlabskovs med brød og rugbedder | |
| 7. Kartoffelsalat og frikadeller | |
| 8. Pølseplanke - 6 slags pålæg m.m. | |
| Min. 20 pers. | Pr. pers 39,00 til 79,00 |