Forretter
1. Rejecoktail i glas med dressing og flutes
2. Høns i skaller
3. Fisk på fad ,dressing og flutes
4. Spegeskinke med melon, asparges, dildsauce og flutes
5. Kyllingbryst i strimler på bund af iceberg og ananas dressing og flutes
6. Tun mousse på iceberg, rejer og kuvertbrød
7. Røget ørredfilet med stuvet spinat ,æggestand og dressing
Min. 20 pers. Et nummer 45,00 kr. Flere slags pr. nr. 39,00 kr.
Kød
1. Sprængt svinekam steg med paprika
2. Oksefilet med fedtkant
3. Lammekølle, hvidløgs marineret
4. Marineret,sprængt kalkunbryst
5. Sprængt skinkesteg med svær
6. Skinke uden svær gyrosmarineret
7. Glaseret Skinke
8. Kyllingbryst
9. Mørbrad bøffer (svine)
10. Tykstegsroast hvidløgsmarineret
Min. 20 pers. Et nummer 49,00 kr. Flere slags pr. nr. 44,00 kr.
Kartofler
1. Provence kartofler
2. Fløde kartofler
3. Kartoffel/ Rodfrugts gratin
4. Barbecue kartofler med løg
5. Bagt kartofler med smør
6. Kold kartoffelsalat
7. Marineret kartoffelsalat
8. Kartofler små med skræl og salt
Min. 20 pers. 1 nummer 29,00 kr. Flere slags pr. nr 24,00 kr.
Salater
1. Grøn salat på fade med dressing
2. Pasta salat
3. Pasta i tomatdressing
4. Broccoli salat
5. Coleslaw
6. Bønnesalat med hvidløg
7. Babysalat med olie eddike dressing
8. Indisk salat med ris og sød karry
9. Tzatziki
Min 20 pers. 1 nummer 29,00 kr. Flere slags pr. nr. 24,00 kr.
Desserter
1. Fløderand med syltede frugter
2. Rom fromage med kirsebær sauce
3. Citron fromage med fløde
4. Kagebord med cremefraice
5. Islagkage med isvafler
6. Tiramisu
7. Daimis
8. Gl.dags æblekage m/fløde
Min. 20 pers. Et nummer 45,00 kr.
Natmad
1. Pålægsmænd
2. Sandwist
3. Klar suppe med boller - brød
4. Asparges suppe med kødboller - brød
5. Karry suppe med kalkun strimler - brød
6. Skipperlabskovs med brød og rugbedder
7. Kartoffelsalat og frikadeller
8. Pølseplanke - 6 slags pålæg m.m.
Min. 20 pers. Pr. pers 35,00 til 69,00